MERSİN / AKDENİZ - Atatürk Anadolu Lisesi

03242372053
Nusratiye Mh. Çiftçiler Cd. Muhit Yolu Üzeri Akdeniz Mersin
Vizyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA; ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN SAĞLANDIĞI BİLGİLİ, BECERİLİ VE İYİ BİR AHLAKA SAHİP NİTELİKLİ ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ,TERCİH EDİLEN HER ALANDA ÖNDE, ÖNCÜ, ÖRNEK OKUL OLMAK.
Misyon
ÖĞRENCİLERİMİZİ; EĞİTİMİN BİR DEĞİŞİM VE TOPLUMUN LOKOMOTİFİ OLDUĞU BİLİNCİYLE, DEĞİŞEN İNSAN VE DEĞİŞEN TOPLUM FELSEFESİYLE, ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARI DOĞRULTUSUNDA, SORUMLULUKLARININ VE SINIRLARININ BİLİNCİNDE, KENDİ GÜCÜNE GÜVENEN, TOPLUMUN İLERLEMESİ İÇİN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞAN, ARAŞTIRMACI RUHU GELİŞMİŞ, FEDAKÂR BİREYLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI OLARAK YETİŞTİRMEK .
Başarılar
2012-2013 eğitim öğretim yılında,kız futbol takımı il birincisi olmuştur. 2015-2016 eğitim öğretim yılında,kız futbol takımı il birincisi olmuştur.
08.10-15.10
KLİMA
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
Okulumuz Çevre yolu üzerinde olup şehir içinde çalışan eğriçam, çevreyolu, meskop, elvanlı, yenipazar kooperatiflerine ait ulaşım araçlarının güzergahı üzerindedir.
Nusratiye Mh. Çiftçiler Cd. Muhit Yolu Üzeri Akdeniz Mersin
1.5 km